Triotone presenterer en førjulskonsert med gode gamle julesanger men også materiale som kan være nytt for mange. Vi lover en god og uformell liten konsert på museet for å sette publikum i den rette førjulsstemningen.

Hadeland Bergverksmuseum 28.november kl. 19:30.

Entre: 200,-/100,- (voksen/barn)

Triotone består av

Tone Østli fra Hamar , som er utdannet sopran fra musikk-konserviatoret i Kristiansand samt Royal College of music i London . Hun har medvirket i blant annet opera sør, Ringsakeroperaen, Flagstadfestivalen og levende klassisk-konsertserie i Tønsberg. 

Hun er ellers frilans sanger og pedagog. 

Heidi Trettøy Løkken er mezzosopran og skuespiller fra Grua, utdannet ved Liverpool institute for performing arts (McCartney-skolen), Bårdarakademiet, samt Norges Musikkhøgskole. Hun har medvirket i flere forestillinger ved Oscarsborgoperaen, Nord- Hordaland teaterproduksjon, Lilleborg teater samt flere musikalforestillinger i Liverpool, London og diverse distriktsforestillinger og turnéer. 

Jobber som sang- og teaterpedagog samt frilans sanger og skuespiller. 

På klaver har vi Prøysenprisvinnende Jon Konrad Strøm fra Eidsvold, som har sin utdannelse ved musikk-konservatoriene i Bergen og Stavanger samt Norges Musikkhøgskole . Han jobber som frilans pianist, saksofonist og kirkemusiker.