Er du interessert i historie, geologi og formidling?

Hadeland Bergverksmuseum søker engasjerte, selvstendige og kreative sommerverter for perioden juni til august. Hadeland Bergverksmuseum er på jakt etter sommerverter med interesse for bergverkshistorie og geologi, og som har evnen til å formidle, engasjere, og bidra til å gjøre museet til en hyggelig destinasjon for lokalbefolkningen og turister. Erfaring er en fordel, men opplæring vil bli gitt.

Sommervertenes oppgaver er omvisninger i Nysetergruvene for grupper og enkeltbesøkende, betjene museet, kafeen og butikken, ha oppsyn med og kontroll av publikumsarealer samt utføre annet forefallende arbeid. I stillingen inngår helgevakter og enkelte kveldsvakter.

Dersom du har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, er fleksibel og liker utfordringer kan Hadeland Bergverksmuseum tilby deg spennende arbeidsdager i sommer. Stillingen krever førerkort kl. B og bruk av egen bil som godtgjøres etter statens takster.

Vi ønsker oss en kortfattet søknad på e-post med cv innen 11. mars.

Ytterligere opplysninger om stillingene kan gis av: Solfrid Myhre, Hadeland Bergverksmuseum, tlf.: 47 97 01 07, epost: sm@randsfjordmuseet.no

Søknad med cv sendes sm@randsfjordmuseet.no