Lands Museum søker engasjerte, selvstendige og kreative sommerverter for perioden juni til august

Vi er på jakt etter sommerverter med interesse for kulturhistoriehistorie, naturhistorie, kulturformidling og kommunikasjon. Erfaring fra kultur-  og reiselivssektoren er en fordel.
Dersom du har gode språkkunnskaper i norsk, engelsk og andre språk, er fleksibel og liker utfordinger og hektiske arbeidsdager, kan Lands Museum  tilby deg spennende arbeidsdager i sommer.
Vi ønsker oss søkere som har evnen til å formidle, engasjere, og bidra til å gjøre museene til en hyggelig destinasjon for lokalbefolkningen og turister.

Arbeidsoppgavene består i hovedsak av omvisninger på friluftsmuseet, bemanning av museumskafeen og museumsbutikken, samt andre fortløpende oppgaver knyttet til vedlikehold og formidling.  Museene vil gi sommervertene opplæring og sikkerhetskurs før sesongåpning.

I stillingen inngår helgevakter.
Vi ønsker oss en kortfattet søknad på e-post med cv innen 11. mars, intervju foretas fortløpende og søkere oppfordres til å søke før denne datoen.

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke!
Ytterligere opplysninger om stillingene kan gis av:
Sally Græsdahl: sg@randsfjordmuseet.no, tlf. 45 48 61 53

Søknad med CV sendes sg@randsfjordmuseet.no