Nå har jeg brukt mye tid på randsfjordmuseene i sommer. Det har vært supert å jobbe her, og jeg har både lært mye og hatt det gøy. Jeg har hatt en svært varierte jobbdager og generelt hatt en fantastisk sommerjobb. Samtidig blir det godt å komme tilbake på skolebenken og ha litt mer rutine i hverdagen. Jeg liker å tenke at grunnen til at vi har så lang sommerferie, er at vi skal savne skolen i slutten av den. Det fungerer på meg, i alle fall. Kommer jeg til å bli lei i løpet av de første to ukene? Sikkert, men sånn er det bare.

Det er noe med å komme tilbake til hverdagen. Å være produktiv, komme videre i livet. Men blir litt isolert om sommeren. Det er lett å glemme alt som skjer i verden. Det er lett å glemme litt av venner og datoer. Dager flyter inn i hverandre og blir liksom bare til en endeløs streng av minner som man ikke helt har styr på. Den går så fort og så sakte på en gang.

Jeg har kun bada fire ganger i år. Det er en synd, spør du meg. Det er bare kjip å dra på stranda når du at sannsynligheten for at det plutselig begynner å pøsregne er så høy som den har vært i år. Det er vanskelig å finne på noe generelt når været er sånn. Da er det jo greit å ha jobb, da, så har man i alle fall noe å gjøre deler av tiden.

Jeg har skrevet om mye rart i sommer, så jeg håper at folk i alle fall likte et par av dem. Det er ikke bare bare å komme opp med ideer til så mange tekster. Det er i alle fall langt vanskeligere enn selve skrivinga. I det tilfelle noen har lyst til å lese mer av det jeg skriver, er det bare å følge med på ured oppslagene i Hadeland. (Og kanskje på museumsbloggen?!)

Denne teksten her blir lagt ut på en fredag istedenfor en torsdag. Det beklager jeg, men det er mye å forberede før et nytt skoleår begynner! Også mye prokrastinering også, da, den begynte lenge før skolen. Whoops.

Jeg innser at dette ikke er en fantastisk siste tekst. Det er vel mer et takk og et farvel, for nå, i alle fall. Helt til slutt (og i starten) følger/starter bilder tatt etter Menn Fra Mjøsa på Hadeland Folkemuseum forrige torsdag. Jeg håper alle har hatt en fin sommer!

Hadeland Folkemuseum i solnedgang