Amundstuen

Amundstuen
Velkommen tilbake til gamledager!
Bli med når Sally tar med seg dyra og flytter til Amundstuen 6.-11. juni.

Hver dag i Amundstuenuka er det klart for Anno Amundsstuen 1890. I sammarbeid med Vestida oppvekstsenter gjennomføres Den kulturelle skolesekk med historisk læring. I tillegg er Amundstuen åpen for alle. Velkommen til en anderledes opplevelse!

Program fra kl. 19.00 hver dag:

Tirsdag 6.juni: Spinnekveld med hundeull. Lær om historisk bruk av hundeull, og prøv selv denne ubrukte ressursen på rokken. ( gratis og delta, kaffe salg)

Onsdag 7.juni: Historiekveld om livet på husmannsplasene og Amundstuen. Kom og opplev stemningen med et levende museum på Amundstuen. Kari Nordal forteller om hvordan det kunne være å leve på en husmandsplas i Land, Ove Røbergshagen for teller litt om manusarbeid og jobben med å finne historier fra en  husmandsplass. kvelden er i sammarbeid I  med Lands Museumslag. Inngang 60,-

Torsdag 8.juni: Avlyst ( Konsert)

Fredag 9.juni: Sitt stille! – bli med og sitte stille og la tankene fly. Ledet meditasjon “kontrast i stillhet” med Karina Ødegård. Overnatting på Amundstuen for de som ønsker. ( Påmelding: sg@randsfjordmuseet.no/ sms 454 86 153 pris  300,-)

 

Skills

Posted on

15/05/2017