LEDIGE STILLINGER SOMMEREN 2015

Søknadsfrist: 1. mars 2015

Randsfjordmuseet er et konsolidert museum bestående av fire museer i Oppland: Hadeland Bergverksmuseum, Hadeland Folkemuseum, Kittilbu Utmarksmuseum og Lands Museum. Selskapet ble stiftet i 2004.

Randsfjordmuseet er et regionalt kunnskapssenter innen kultur- og naturhistorie. Museets formidling,  forskning og forvaltningsarbeid bidrar til bevaring og fornyelse av regionenes identitet og til næringsutvikling.  Regionen omfatter kommunene Gausdal, Nordre Land, Søndre Land, Gran, Lunner og Jevnaker. I sommermånedene har alle avdelingene åpne friluftsmuseer og tilbyr daglige omvisninger, arrangement og har åpen museumsbutikk og cafe. Dette betyr stor aktivitet og vi trenger sommeransatte i mange forskjellige jobber.

Generell informasjon:

Dersom du søker sommerjobb hos Randsfjordmuseet må du regne med å bli innkalt til intervju. Søker du jobb som formidler/omviser vil du også bli bedt om å presentere deg selv og forhåndstilsendt materiale på en audition.

Søkere under 16 år vil ikke bli vurdert.

Opplæring-, og sikkerhetskurs er obligatorisk for alle som får jobb ved Randsfjordmuseet. Dato for begge kursene vil bli i mai/juni. Dato oppgis ved ansettelse. Opplæringen er lønnet. Reisekostnader dekkes ikke.

Alle sommeransatte må forholde seg til en bindene vaktplan. Vi søker ansatte som er innstilt på å jobbe hele sommersesongen.

Alle søknader må sendes inn elektronisk

For spørsmål benytt kontaktinformasjon som oppgitt i den aktuelle stillingsutlysningen.

Les mer om de forskjellige stillingene her:

Sommeransatt ved Hadeland Bergverksmuseum

Sommeransatt ved Kittilbu Utmarksmuseum

Sesongkoordinator ved Hadeland Folkemuseum

Sommeransatt ved Hadeland Folkemuseum

Stilling som renholder ved Hadeland Bergverksmuseum